Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IEP celebra els seus 40 anys adaptant-se i participant més en la vida penedesenca

La seu de Vilanova de l’Institut d’Estudis Penedesencs acollia aquesta setmana la presentació de la cinquena edició de la Festa de la Cultura del Penedès, que se celebrarà a l’Auditori Eduard Toldrà.

Recordem que es tracta d’uns guardons que premien entitats i persones del Penedès compromeses amb el territori. Concretament els premis són el Santiago Rusiñol, de les arts; l’Emili Giralt, de recerca, el Teresa Basora, de promoció cultural; i Pau Casals, de trajectòria i compromís cultural. El termini per a la presentació de candidatures ja és obert, fins el dia de Sant Jordi.
El president de l’IEP, Albert Tubau, comentava que és la cinquena edició d’aquesta Festa de la Cultura, que enguany tindrà un caire especial ja que coincideix amb el 40è aniversari de l’entitat. Tubau ha volgut destacar que en aquests darrers anys des de l’Institut s’ha fet una tasca important d’obertura i major participació en la vida social i cultural del Penedès, més enllà de la recerca i la investigació.
Actualment l’Institut d’Estudis Penedesencs té més de 800 socis, i els seus responsables consideren que es troba en un bon moment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: