Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle solidari ‘Canviem ments per salvar vides’ de la Creu Roja ha reunit 300 persones

Aquest dissabte al vespre tenia lloc al saló del Casal ‘Canviem ments per salvar vides’, un espectacle solidari en benefici de programes per a refugiats de Creu Roja.

L’espectacle estava organitzat pel grup de Drets Humans de Creu Roja Alt Penedès i barrejava diferents tècniques escèniques amb l’objectiu de donar visibilitat i veu a realitats que comparteixen el dia a dia amb nosaltres.

Per fer possible l’espectacle, Creu Roja va comptar amb la col·laboració desinteressada de voluntaris, autors, grups teatrals i de dansa, equips personals i tècnics de Creu Roja i el Casal de Vilafranca.

‘Canviem ments per salvar vides’ va reunir unes tres-centes persones al saló del Casal que van fer la seva aportació a través de la taquilla inversa. Els beneficis es destinaran a programes per a persones refugiades de Creu Roja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: