Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola de La Múnia fa d’amfitriona del projecte Erasmus Discovering Europe

L’escola El Castellot de La Múnia, a Castellví de la Marca, acull aquesta setmana 27 alumnes i 16 professors de vuit països europeus en el marc del projecte Erasmus Discovering Europe.

Aquest projecte fa tres anys que dura i consisteix en l’intercanvi entre les escoles participants, incloses estades temporals en cadascun dels països.

Durant aquests dies, l’escola de La Múnia incorpora al seu dia a dia la presència dels estudiants estrangers i els seus professors i professores, que estan allotjats a les cases dels penedesencs.
Aquest dilluns al matí s’ha celebrat a la Societat de La Múnia la cerimònia inaugural de l’estada, que ha consistit en una representació, per part dels alumnes, d’algunes tradicions catalanes.

L’acte ha comptat amb la presència i les intervencions de l’alcalde de Castellví de la Marca Xavier Ramos, així com de diversos representants del Departament d’Ensenyament. Tots ells han destacat la importància de tirar endavant projectes com aquest perquè alumnes i professors s’enriqueixin amb l’intercanvi.

Respecte l’estada dels alumnes i professors estrangers, la coordinadora del projecte i mestra d’anglès de l’escola El Castellot Cèlia Raventós destaca que han volgut fer protagonistes els alumnes del programa d’activitats que estan desenvolupant.

Raventós explica que els alumnes estan entusiasmats amb l’intercanvi i les activitats que han planejat per a aquesta setmana.

Els alumnes i professors que estan aquests dies al Penedès vénen d’Eslovènia, Polònia, Gran Bretanya, Alemanya, Holanda, Grècia, Itàlia i Finlàndia.

Comentaris

  1. Dimitrios Vlachos

    Wish every year to have more and more actions like erasmus+ congrats to the teachers and of course to the host families…

    With regards

    Dimitrios Vlachos

  2. Celia Raventós

    Thank you for your comment.

    We’re really happy to have had the opportunity of taking part in this Erasmus+ project. It’s been a very rewarding experience for our students, their families, and our teachers too! A mind opener experience.

    Kind regards,

    Cèlia Raventós

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: