Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme i l’Escola Arsenal de Vilafranca seran presents al Saló de l’Ensenyament

Quan falten pocs dies per iniciar el període de preinscripció als nivells d’educació post-obligatòria, l’Ajuntament de Vilafranca serà present al Saló de l’Ensenyament que comença aquest dimecres.

El Saló de l’Ensenyament romandrà obert fins diumenge 26 de març al recinte Firal de Montjuic i l’Ajuntament disposarà d’un estand on donarà a conèixer l’oferta de cicles formatius que s’imparteixen a l’Escola Municipal d’Art Arsenal i a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. En ambdós casos es tracta de centres educatius de titularitat municipal reconeguts pel Departament d’Ensenyament. En concret l’estand s’ubicarà al Pavelló 2, carrer C, estand 253.
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya estrena una formació especialitzada en el sector turístic: el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistències turístiques, l’únic a Catalunya que inclou el vessant enoturístic. Aquest cicle es començarà a impartir el proper curs 2017-2018 en unes instal·lacions especialment dissenyades amb aquesta finalitat i ubicades a l’edifici de l’Enològica.
D’altra banda, l’Escola Municipal d’Art Arsenal és un centre de referència a Catalunya en el vesant dels estudis artístics, com ho demostra el fet que una tercera part del seu alumnat prové de fora de la comarca de l’Alt Penedès. Destacar que es tracta de la única escola a Catalunya que imparteix el cicle formatiu de grau mitjà de procediments de joieria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: