Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme i l’Escola Arsenal, estan presents al Saló de l’Ensenyament

Ll’Ajuntament de Vilafranca aposta per difondre l’oferta de titularitat municipal més enllà de la comarca i ha decidit ser present al Saló de l’Ensenyament de Barcelona.

El Saló de l’Ensenyament obre fins diumenge al recinte Firal de Montjuic i l’Ajuntament disposa d’un estand on dona a conèixer l’oferta de cicles formatius que s’imparteixen a l’Escola Municipal d’Art Arsenal i a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, tots dos són centres educatius de titularitat municipal reconeguts pel Departament d’Ensenyament.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya estrena una formació especialitzada en el sector turístic, el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistències turístiques, l’únic a Catalunya que inclou el vessant enoturístic.

Aquest cicle es començarà a impartir el proper curs 2017-2018 en unes instal·lacions especialment dissenyades amb aquesta finalitat i ubicades a l’edifici de l’Enològica.

Cal destacar que aquesta oferta formativa s’impartirà en la modalitat DUAL, alternant la formació entre el centre educatiu i l’empresa, per tal d’ajudar els alumnes a conèixer més de prop el sector en el que treballaran.

D’altra banda, l’Escola Municipal d’Art Arsenal és un centre de referència a Catalunya en el vesant dels estudis artístics. Un centre que està commemorant el 40è aniversari amb un seguit d’activitats.

Una tercera part de l’alumnat de l’Arsenal prové de fora de la comarca de l’Alt Penedès. Actualment es poden cursar ensenyaments de la família del disseny gràfic i la joieria artística, amb un total de sis cicles formatius, tres de grau mitjà i tres de grau superior amb una oferta total aproximada de 200 places. El prestigi d’aquesta escola ha quedat palès per la multitud de premis obtinguts pels seus alumnes en convocatòries de reconeguda vàlua, sobretot en l’àmbit de la joieria. Destacar que es tracta de la única escola a Catalunya que imparteix el cicle formatiu de grau mitjà de procediments de joieria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: