Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auca del Senyor Esteve es podrà veure aquesta temporada als teatres dels ateneus catalans

L’estrena es va fer a l’Ateneu dels Lluïsos d’Horta, iniciant així una gira que portarà la funció a més de 20 Ateneus de tot Catalunya que formen part de la Xarxa de Teatres d’Atenus de Catalunya.

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) va estrenar ahir diumenge la primera producció teatral pròpia, ‘L’auca del senyor Esteve’. L’estrena es va fer a l’Ateneu dels Lluïsos d’Horta, iniciant així una gira que portarà la funció a més de 20 Ateneus de tot Catalunya que formen part i estan coordinats per la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC).
‘L’Auca del Senyor Esteve’ ha estat adaptada per Santiago Sans i dirigida per Frederic Roda i la representa el grup amateur de teatre ‘Quatre per Quatre’ de Granollers.
El president de la Federació, Salvador Casals, comentava que aquesta és la primera producció que tiren endavant, però que ha de ser un projecte amb continuïtat en els propers anys.
Casals, destaca que els teatres d’ateneu catalans són espais que compten amb molta activitat, però el fet de treballar coordinadament amb altres ateneus, companyies de teatre amateur i professionals del món teatral, permetrà aixecar el nivell i la qualitat dels espectacles que s’hi representen. La intenció és també donar visibilitat a la feina que fan aquests espais escènics.
La FAC va crear fa un any la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, amb l’objectiu de donar suport a la gestió dels teatres que tenen entitats federades. Actualment, és la xarxa d’espais més àmplia i gran a Catalunya, ja que hi formen part més de 32 entitats, amb un total de 35 sales de teatre, en 23 poblacions del territori.
Entre altres espais on es podrà veure la representació hi ha Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: