Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament dels Monjos compleix l’índex mitjà de pagament a proveïdors

L’Ajuntament dels Monjos compleix l’índex mitjà de pagament a proveïdors

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha celebrat sessió plenària en la que s’ha donat compte dels informes trimestrals de morositat als que estan obligades les administracions locals.

Les dades indiquen que l’ajuntament es troba dins la regla de despesa marcada pels principis d’estabilitat pressupostària de la legislació. El període mitjà de pagament a proveïdors durant el quart trimestre de 2016 va ser de 12 dies des de l’aprovació de les factures, complint així amb escreix les normatives establertes, que estableixen un màxim de 30 dies.
També es va ratificar per unanimitat el conveni de serveis socials, bàsics i les bases de subvenció per al foment de la socialització de llibres de text i material reutilitzable. Aquest punt va generar la participació de representants de l’escola Arrels, i va ser aprovat amb els vots a favor de PSC, ERC i CiU i l’abstenció de PA-CUP.
En l’apartat de mocions el PSC va presentar una proposta per la consecució d’uns pressupostos de la Generalitat que facin viables financerament i competencialment els ajuntaments, aprovada amb els vots a favor de PSC i CIU i l’abstenció de PA-CUP i ERC.
L’ACM i l’AMI van presentar també una moció d’adhesió al Pacte Nacional per Referèndum, que no va prosperar amb els vots contraris del PSC i a favor de PA-CUP, ERC i CiU.
Finalment el grup PA-CUPva fer una proposta pel compliment de les resolucions de l’ONU en referència al conflicte del Sàhara i per garantir un referèndum d’autodeterminació, que va ser aprovada per unanimitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: