Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jornada de l’Emprenedor arriba a la seva 15a edició, amb la participació d’Eric Enguita

La Jornada de l’Emprenedor arriba a la seva 15a edició, amb la participació d’Eric Enguita

El 29 de març, tindrà lloc a l’Auditori Municipal la 15a edició de la Jornada de l’Emprenedor, un matí dedicat al foment de l’emprenedoria a través de l’intercanvi d’experiències.

Aquesta jornada clou el Creajove’17, un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca que va posar-se en marxa fa quinze anys amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora al Penedès.
El Creajove té caràcter anual, i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca en els que enguany han participat un total de 601 alumnes en 27 tallers impartits en 10 centres de la comarca.
La 15a edició de la Jornada de l’emprenedor s’iniciarà a ¼ de 10 del matí amb la presència d’Eric Enguita, jove emprenedor penedesenc i fundador de les empreses ARTCAVA i REMUS, que parlarà del repte d’emprendre removent consciències. Posteriorment, a partir de ¾ d’11, es procedirà al lliurament dels premis del Concurs Creajove’17. El premi al millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys, i els premis a la idea de negoci més creativa i al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària.
Aquesta jornada és gratuïta tot i que per assistir-hi es requereix d’inscripció prèvia a través del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: