Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Isona Passola ha presentat ‘Incerta Glòria’ a Vilafranca amb una sala Zazie plena de públic

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, visitava la sala Zazie aquest dissabte per presentar ‘Incerta glòria’, la seva darrera pel·lícula com a productora.

Cineclub Vilafranca projectava la pel·lícula una sessió especial el dissabte a les vuit del vespre, organitzada conjuntament amb Òmnium Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca, i que comptava  amb la presència de la presidenta de l’Acadèmia i a l’hora productora del film que ha dirigit Agustí Villaronga.

Passola explica que Incerta Glòria té un equip professional que ve d’una experiència prèvia d’èxit, com va ser Pa Negre, i a més es basa en una gran novel.la catalana. Això ha facilitat que la producció fos a nivell europeu.

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català insisteix que, malgrat alguns èxits puntuals, el cinema en català continua sent una assignatura pendent a Catalunya.

Cineclub comptava en aquesta ocasió amb el suport d’Òmnium Alt Penedès.

Com va recordar el regidor de Cultura, Raimon Gusi, la d’aquest dissabte va ser una sessió completa, perquè, a les sis de la tarda, també es projectava, en col·laboració amb Òmnium, el documental ‘Son bojos, aquests catalans?’, del director David Valls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: