Dimarts, 7 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ingressen a presó un pare i un fill que atracaven benzineres del Penedès i el Baix Llobregat

Ingressen a presó un pare i un fill que atracaven benzineres del Penedès i el Baix Llobregat

La investigació té el seu punt d’inici el 31 de gener en un atracament que es va produir en una benzinera situada al terme municipal de Sant Martí Sarroca.

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal, conjuntament amb la Unitat d’Investigació de l’Alt Penedès, van detenir el dia 8 de març dos homes, de 68 i 38 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de quatre robatoris violents a benzineres de l’Alt i el Baix  Penedès i del Baix Llobregat.

La investigació té el seu punt d’inici el 31 de gener en un atracament que es va produir en una benzinera situada al terme municipal de Sant Martí Sarroca. Un home va irrompre a l’estació de servei amb el rostre ocult amb un passamuntanyes i un casc de motocicleta i va esgrimir una escopeta retallada. D’aquest primer robatori es va endur 1430 euros en efectiu  i un telèfon mòbil d’alta gamma.

Durant les setmanes següents es van perpetrar tres altres robatoris violents en estacions de servei, amb característiques similars.

En el segon d’aquests atracaments, dut a terme el dia 11 de febrer en una gasolinera de l’Alt Penedès l’arrestat va disparar una escopeta en repetides ocasions contra una de les prestatgeries de l’establiment amb l’objectiu d’intimidar el seu treballador. Ningú no va resultar lesionat malgrat l’alt grau d’intimidació generada. L’autor material del robatori arribava a la gasolinera amb un  ciclomotor sostret prèviament per fugir després amb el seu pare que l’esperava amb una furgoneta en una zona propera.

Els mossos van preparar un dispositiu per detenir els dos lladres. El dia 8 de març, van detenir l’autor material dels robatoris quan sortia d’un establiment comercial de Martorell i, al seu pare, quan ho feia del seu domicili d’Olesa de Montserrat.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 11 de març i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

 

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: