Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La inauguració de la ruta dels Castells de Marca al Penedès va ser un èxit de participació

Els ajuntaments dels Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal van presentar diumenge la ruta dels Castells de Marca al Penedès.

La inauguració es va dur a terme amb una caminada que va comptar amb la participació d’un centenar de persones que van recórrer els 9,5 kilòmetres que separen el Castell de Penyafort i el Castell d’Olèrdola.

La ruta va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez i el regidor de Castellet i la Gornal,  Xavier Revuelta, que va assistir en nom de l’alcalde Miguel Delgado.

La ruta dels Castells de Marca ha sorgit del treball conjunt que els tres ajuntaments duen a terme des de fa temps en matèria de promoció, turisme i comerç, i pretén donar a conèixer els tres castells i el seu entorn dins el context de la històrica zona de la Marca del  Penedès.

A partir d’ara les persones que ho desitgin podran fer la ruta per trams o sencera.

Properament es posarà en marxa un web on els visitants podran conèixer els Castells de Marca i les propostes que es vagin construint al seu voltant. El projecte també està obert a altres ajuntaments que tinguin castells en el seu terme municipal, amb alguns dels quals ja s’han començat a establir contactes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: