Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort el poeta vilafranquí Joan Porcà

Joan Porcà ha mort aquest dijous a l’edat de 89 anys.

Poeta autodidacta era conegut a Vilafranca per la seva obra literària i per la col·laboració amb diverses entitats. L’any 2010 va oferir per primera vegada als seus lectors més propers la possibilitat de tenir en un sol recull la seva obra poètica escrita des de feia anys.  L’entitat Kinzena poetika: eskamot kultural, va fer possible que Porcà publiqués el llibre  sota el títol “Terrejant vivències. Poemes d’estar per casa”. Porcà va escriure també la lletra de l’himne de la colla castellera dels Xicots de Vilafranca i era l’autor de diverses lletres de caramelles composades per  Gregori Martínez, o d’algunes cançons del musicades per Paton Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: