Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Francesc Munné (Demon Car R34) va guanyar la Pujada a les Ventoses

Francesc Munné (Demon Car R34) va guanyar la Pujada a les Ventoses

El pilot penedesenc va ser el més ràpid en la segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya

La Pujada a les Ventoses era la segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya. La Pujada va tenir com a centre neuràlgic a Sant Jaume dels Domenys, i va aplegar una quarantena de vehicles, que havien de cobrir un tram de 6,7 quilòmetres. La victòria va ser pel penedesenc Francesc Munné (Demon Car R34), que s’apuntava així el primer triomf de la temporada. L’actual defensor del títol, no va donar treva als seus rivals i va ser el més ràpid en les dues mànegues de cursa. Munné, que no va poder puntuar a Alcover per problemes mecànics, es troba en període d’adaptació a la seva nova muntura. Ramon Plaus (Speed Car), va ser segon, i lidera la classificació general després de la victòria aconseguida a Alcover i tercer Albert López (Demon Car).
El millor classificat en la Categoria de Turismes va ser Gerard de la Casa (Seat Córdoba WRC), segon Fèlix Jurado (Mitsubishi EVO VII) i Joan Salvans (BMW M3) tercer. La Pujada a les Ventoses l’organitza l’Escuderia Penedès Competició.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: