Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Fons FEDER de la Unió Europea subvencionen la restauració de la Torre de Moja

La tercera fase de la restauració de la Torre de Moja és un dels 20 projectes de la comarca que rebran aportacions dels Fons FEDER de la Unió Europea.

Els projectes els presentava el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per a promoure actuacions de  “millora en espais d’interès turístic i enoturístic per incrementar el potencial global de la comarca com a destinació de referència”.

Des del Consell Comarcal s’ha subratllat que “el fet que el projecte presentat pel Consell Comarcal s’hagi elaborat en estreta col·laboració amb 14 ajuntaments de l’Alt Penedès i amb el Consorci de Promoció Turística del Penedès, ha estat entès per la Unió Europea com una aposta conjunta del territori, per la qual cosa ha rebut la màxima subvenció dels fons FEDER”. En el cas de la tercera fase de la restauració de la Torre de Moja, la subvenció provinent dels Fons FEDER cobrirà el  46% de la inversió, pressupostada en 223.000€.

El projecte contempla la restauració i l’acondiciament de l’espai interior i l’acabat de la coberta de la torre de Moja per tal de fer possible el seu ús i manteniment. Els principals treballs inclosos en el projecte són la substitució dels sostres i les escales interiors, així com l’acondiciament de l’actual accés a la torre a través de l’obertura existent amb la construcció d’una nova escala. També es farà el tractament i consolidació dels paraments interiors i dels seus acabats, així com l’adequació de l’accés a la coberta de la torre amb la modificació de l’escala i el badalot situat a la terrassa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: