Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 7 de juliol per evitar l’embargament de les naus de SM Pack Ibérica a La Granada

El banc i la direcció de l’empresa SM Pack Ibérica es donen fins al 7 de juliol per evitar el desallotjament de les naus de La Granada.

Aquest matí a les 11 estava previst el desallotjament judicial de les naus situades al carrer Estació de La Granada de l’empresa SM Pack Ibèrica després que la comitiva judicial es presentés per primer cop a les instal·lacions el passat 10 de març. Llavors no es va executar l’embargament en trobar que els treballadors no n’havien estat informats, segons fonts del sindicat Comissions Obreres. Els 37 treballadors de l’empresa s’han mobilitzat avui per evitar el desallotjament, que hagués suposat la pèrdua dels seus llocs de treball.

Poc abans de les 12 del migdia, fonts del sindicat Comissions Obreres han explicat a la nostra redacció que el banc i l’empresa han posposat el termini per arribar a un acord fins al proper 7 de juliol. Des del sindicat també apunten que no hi ha una gran diferència entre el que demana el banc i el que pot oferir l’empresa. Per això esperen que l’acord sigui possible. L’arrel del conflicte es troba l’any 2014 quan, en el marc del concurs de creditors presentat per Comenfar, l’antiga propietària de les naus. SM Pack Ibérica es va quedar amb la unitat productiva de la Granada i va assumir-ne tota la plantilla i els deutes pendents de l’empresa. L’embargament judicial de les naus arribava a causa de la denúncia presentada pel Banc Mare Nostrum per l’impagament d’un crèdit hipotecari que tenia l’antiga propietària de les naus.

La unitat productiva de La Granada de SM Pack Ibérica es dedica a la producció i comercialització d’envasos de vidre per a la indústria i articles d’embalatge primari o secundari per a articles farmacèutics, veterinaris, alimentaris i cosmètics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: