Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Escarteen Sisters han ofert a La Cisterna un concert amb el seu personal estil musical

Estarteen Sisters són un duet de cel·lo i violí, que amb les seves veus completen una proposta musical sorprenent i difícilment classificable.

Dissabte al vespre les penedesenques Escarteen Sisters van protagonitzar l’activitat que organitzava la Cisterna, a Vilafranca. Un recital amb peces tradicionals d’arreu, jazz, blues, funk, fins i tot tecno. Algunes improvisacions per refrescar-ho, arranjaments per arrodonir-ho, i un relat per a enllaçar-ho.
Com expliquen una proposta que sempre resulta diferent en funció de l’espai on toquen.
Elles ja van participar al Festival EVA 2016, i han actuat en diverses ciutats europees. Arribaven dissabte a La Cisterna com a guanyadores del Festival Acústica de Barcelona 2016 i el premi del públic. Un fet que els permetrà enregistrar el seu primer disc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: