Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrem-hi apropa el cooperativisme als alumnes de l’Eugeni d’Ors

El passat 8 de març, un grup de trenta alumnes de l’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca, es va desplaçar a les instal·lacions d’Entrem-hi, per conèixer la realitat de la cooperativa.

El director d’Entrem-hi, Juli Silvestre, va explicar als joves els principis cooperatius, que es resumeixen bàsicament amb la democràcia política i econòmica, la participació i la implicació. També va parlar dels orígens de les cooperatives que formen el Grup Entrem-hi, Nou Verd i Nou Set, que van néixer de la mà de cinc persones amb especials dificultats que es trobaven a l’atur i que, de forma col·lectiva i cooperativa van impulsar aquestes dues empreses que avui dia compten amb una trajectòria de més de vint anys i que donen feina a unes 200 persones.
Aquesta acció de promoció del cooperativisme no és la primera que Entrem-hi duu a terme. Precisament, a principis d’any i dins al programa de foment del cooperativisme de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, es va apropar el dia a dia d’una cooperativa a les escoles Pau Boada i Sant Josep de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: