Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endesa col·labora amb l’Ajuntament del Pla per adequar un centre de transformació del municipi

Un equip tècnic de la companyia ha deixat sense tensió, temporalment, aquesta instal·lació per tal que es poguessin executar les tasques de rehabilitació de la seva façana.

La complexitat d’aquesta actuació és que s’ha realitzat en tensió per tal de minimitzar el més possible l’afectació del servei als clients durant les obres. Aquesta iniciativa forma part dels plans de millora de l’accés al nucli urbà des del Carrer la Creu de l’Ajuntament del Pla.
Es tracta del primer centre de transformació que es va construir al municipi. Compta amb un transformador del qual surten sis línies a baixa tensió que es reparteixen pels carrers del Pla per donar subministrament elèctric a 312 clients. L’Ajuntament del municipi ha dedicat una brigada a la restauració i pintura de la seva façana per tal d’adaptar la instal·lació a l’entorn.
Amb aquesta actuació, que ha suposat per a la companyia una inversió de 3.200 euros, des d’Endesa es treballa al costat de les administracions locals per al manteniment i millora de les instal·lacions i infraestructura elèctrica, per garantir un servei de qualitat a tots els clients així com la integració de les mateixes a l’entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: