Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues sortides culturals en el marc del cicle ‘Un país modern’ d’Òmnium

Òmnium Alt Penedès presenta el projecte ‘Un país modern’, per aprofundir sobre figures clau de la Catalunya de finals del segle XIX i principis del XX.

L’arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch, el músic Pep Ventura o el fundador de l’Orfeó Català Lluís Millet són alguns dels personatges que protagonitzaran les activitats del cicle. ‘Un país modern’ vol destacar el desenvolupament econòmic, polític, social i cultural que va viure Catalunya entre finals del segle XIX i principis del segle XX a través d’aquestes figures referents. L’inici del cicle va tenir lloc a finals de febrer amb la conferència de Josep Lluís Martín Berbois ‘La Mancomunitat de Catalunya, motor de progrés’. En aquesta mateixa línia, Òmnium Alt Penedès programa diverses activitats per recordar les principals actuacions de la Mancomunitat.
La vocal responsable del cicle és la Maria Dolors Olivé.

Hi haurà dues sortides culturals. La primera el dissabte 8 d’abril per visitar el Palau de la Generalitat, dinar al restaurant Pitarra i visitar la Casa de les Punxes de Puig i Cadafalch, recentment oberta al públic. La segona sortida serà el dimarts 25 d’abril i consistirà en la visita a la Biblioteca de Catalunya i a l’Institut d’Estudis Catalans. Les inscripcions per a les dues sortides encara es poden fer al correu electrònic .

Els propers actes del cicle s’anunciaran més endavant però hi ha previstes conferències, activitats familiars i altres sortides que tindran lloc durant tot l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: