Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge es celebra la segona Cursa per la Igualtat de Santa Margarida i els Monjos

Diumenge es celebra la segona Cursa per la Igualtat de Santa Margarida i els Monjos

La prova està organitzada pels serveis d’igualtat i d’esports de l’Ajuntament per fer evident la voluntat de treballar en el dia a dia per la igualtat entre dones i homes.

Les cursa és de nivell suau, per tal que es pugui fer corrents o bé caminant amb la família. El tret de sortida es donarà a 2/4 d’11 del matí des de la plaça de Ramon Cabré de la Ràpita i des de ¾ de deu, es lliuraran els dorsals i es farà l’escalfament. Com l’any passat es recomana que les dones vagin amb samarreta lila i els homes amb una de blanca per fer paleses les lluites d’uns i altres en pro de la igualtat.
La cursa per la igualtat està inclosa en els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona treballadora i coincideix amb la commemoració del desè aniversari de l’espai Antistiana i del Biblio@ccés, que es celebraran el mateix dia 12 en acabar la cursa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: