Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca presenta la “Guia de polítiques de ciutadania i immigració”

L’assemblea de la CUP de Vilafranca presentarà la “Guia de polítiques de ciutadania i immigració” el proper dijous, 23 de març, a les set de la tarda al Casal Popular.

L’assemblea de la CUP de Vilafranca, de la mà del tècnic en immigració i professor de la Universitat de Girona, Pere Cortada, presentarà la “Guia de polítiques de ciutadania i immigració” el proper dijous 23 de març a les set de la tarda al Casal Popular.

Sota el lema “Vilafranca, una vila per a tothom?” la CUP posa a debat la gestió de la diversitat com a nou repte dels governs municipals. Des de la CUP consideren que els drets de les persones estrangeres són vulnerats i cal garantir les sobiranies sobre les vides de totes les persones. Per això presenten la Guia de política de ciutadania i immigració, elaborada per la CUP Nacional. Aquesta guia ha estat realitzada per donar eines vàlides i respostes a l’actual marc legal regulat per les polítiques anti-immigratòries de l’estat espanyol. A més, pretén mostrar diferents propostes d’accions concretes per tal d’aixecar alguns dels obstacles que es pot trobar una persona immigrada en arribar al nostre país, sobretot, perquè en la nova república, no n’hi hagi cap.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: