Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La comèdia Pretty arriba aquest dissabte al Teatre Cal Bolet

La comèdia Pretty arriba aquest dissabte al Teatre Cal Bolet

Aquest dissabte 1 d’abril de març, a 2/4 de 9 del vespre, continua la programació de teatre a Cal Bolet amb “Pretty”, de Neil LaBute.

Una obra dirigida per Marilia Samper, produïda per Sixto Paz Producciones i La Villarroel i interpretada per Joan Carreras, Sara Espígul, Mariona Ribas i Pau Roca.
El món de l’Edu entra en caos quan la seva parella, la Meri, s’assabenta que ell ha fet un comentari, aparentment inofensiu, sobre la seva cara. El millor amic de l’Edu, el Toni, està casat amb la millor amiga de la Meri, la Carla, i quan les coses es compliquen a la vida de la parella, els amics es troben enmig de tot plegat. L’equació emocional es complica exponencialment.
A mesura que les seves relacions s’enfonsen, els quatre amics s’enfronten a la infidelitat, la traïció i l’engany que s’ha apoderat, de sobte, de les seves vides, mentre intenten respondre a la pregunta: com d’important és ser guapa?
Aquest drama còmic de Neil LaBute confronta de manera brutal i estimulant l’actual obsessió de la societat amb l’aparença física.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: