Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, realitza una exposició per commemorar el seu 30è aniversari

Aquesta exposició consta d’11 plafons molt visuals, que a través de diferents imatges mostren alguns dels temes treballats per l’entitat durant aquests anys.

Entre els temes que s’han tractat en aquests anys hi ha l’oposició a les infraestructures innecessàries, la lluita contra les activitats altament contaminants, el treball conjunt amb les entitats i veïns, la preservació dels espais naturals i de les espècies, les caminades populars, les sortides en bicicleta, la repoblació forestal, la reducció i el reciclatge dels residus, la recollida selectiva porta a porta, el canvi climàtic, entre d’altres.
Durant aquest any l’exposició anirà ubicant-se a diferents espais de la vila. Des d’aquest dissabte i fins el 10 d’abril, l’exposició estarà instal·lada al vestíbul de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.
Des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, volen agrair el suport de totes aquelles persones i entitats que durant aquests anys els han fet suport i han fet possible molts guanys ambientals al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: