Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca retorna a les places a Extremadura, amb castells de 6

La Colla Jove de Vilafranca retorna a les places a Extremadura, amb castells de 6

Els de la camisa blau cel es mostren satisfets de la sortida, que entre altres construccions els ha permès assolir un 4 de 6. Un castell que no completaven des de l’any 2015.

Aquest darrer cap de setmana del 25 i 26 de març, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha dut a terme el seu viatge a Valdelacalzada (Badajoz), on s’hi ha celebrat el festival folklòric Valdelacalzada en Flor. Aquest, doncs, ha estat el lloc escollit per la Jove vilafranquina per tornar a alçar castells a plaça, després d’aturar-se el juliol passat. I ho ha fet amb notable èxit per al seu nivell ja que ha descarregat els tres castells de 6 que portaven en cartera: un 3 de 6, un 4 de 6 que no l’assolien des de finals de 2015 i un 3 de 6 amb agulla.
Un viatge força complicat per les inclemències meteorològiques que van fer que arribessin al seu destí a mitja tarda del dissabte, enlloc de fer-ho a primera hora.
L’actuació castellera va començar amb un pilar de 4. Tot seguit es va muntar un 3 de 6 que es va descarregar prou bé. En segona ronda, van descarregar el 4 de 6, que va ser estàtic i que només va comportar algun petit problema en la col·locació de l’enxaneta, però que es va resoldre i donar per descarregat. En tercera ronda, la colla va descarregar un 3 de 6 amb agulla que va ser un xic tremolós i amb una entrada al pilar força lenta, però que es va acabar descarregant entre l’emoció del públic assistent, que van animar i aplaudir fortament l’esforç dels castellers. Finalment, es va fer un pilar de 4 que es va desmuntar per indecisió de l’enxaneta i es va repetir per descarregar-lo amb l’enxaneta desplegant la bandera del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: