Dissabte, 21 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Cicle Paisatges torna diumenge, amb els concerts-vermut a l’Espai Muntanya de Sant Jaume

El Cicle Paisatges torna diumenge, amb els concerts-vermut a l’Espai Muntanya de Sant Jaume

A partir de 2/4 d’1 del migdia, el grup 4hiverns presentarà el seu darrer treball, obrint el cicle de concerts-vermut d’aquest 2017 a l’espai muntanya de Sant Jaume organitzats per Brave Coast.

El cicle reprèn la seva activitat aquest diumenge, a partir de 2/4 d’1 del migdia, presentant un concert inaugural amb la preestrena en primícia del nou disc del grup barceloní “4hiverns”. Una festa que servirà també per celebrar el tercer aniversari de l’Espai Sant Jaume, i el cicle de concerts vermut que s’hi organitzen per part de Brave Coast.
L’any 2014 Carles Querol, cantant del grup “4hiverns”, ja va demostrar que era possible creure en un any dividit en quatre hiverns. El seu debut homònim, de mirada sincera i tacte molt càlid, presentava unes cançons filades amb una serena delicadesa. El nou disc, Decimals, la lògica continuació, enregistrada als estudis Can Sons, persisteix en la facilitat de Querol per traçar nobles partitures que conviden al refugi segur, a aixoplugar-se a la vora d’algú que creu en nosaltres. I és natural perquè una de les llums principals del disc s’alça al voltant de la paternitat del músic.
Querol estarà acompanyat per Ramon Aragall a la bateria, Pedro Font a la guitarra i Alex Molas al baix.
L’entrada al concert es farà amb el sistema de taquilla inversa, i es tancarà amb l’actuació de dj’s de Brave Coast.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: