Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP destinarà 89.000€ a ajuts econòmics per transport a les persones amb mobilitat reduïda

Aquest dijous al vespre es va celebrar sessió de Ple Ordinària a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Un ple amb punts de tràmit entre els que destacava l’aprovació de les bases particulars que regulen la convocatòria d’atorgament d’ajuts econòmics per transport a les persones amb mobilitat reduïda. El conseller Jordi Bosch va destacar que les bases són pràcticament exactes a les de l’any anterior, amb una dotació de 89.000€. És un programa d’ajuts que arriba a moltes famílies de la comarca. Per exemple l’any passat es van presentar unes 170 sol·licituds.

El grup de l’Entesa va anunciar el seu vot a favor, malgrat considerar que els ajuts són insuficients i va demanar que es facin gestions a la Generalitat perquè augmenti la partida. En el mateix sentit es va expressar el grup de la CUP, que en aquest cas va emetre un vot contrari, en senyal de protesta.

D’altra banda el ple va aprovar per unanimitat una moció de suport a la concessió de la Creu de Sant Jordi a la Residència Inglada Via, destacant que és una entitat arrelada a Vilafranca al servei de la gent de la comarca, que acull persones grans en règim residencial i ofereix una atenció de qualitat i compromesa, treballant per fer que els seus residents tinguin una vida confortable i satisfactòria.

En el transcurs del Ple també es va donar a conèixer la renúncia al càrrec de consellera comarcal de M. Dolors Estruga, d’ERC. Estruga va explicar que era una renúncia per motius professionals.

Finalment es va portar a aprovació, per la via d’urgència, una declaració en suport a la igualtat, en el marc del Dia internacional de les Dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: