Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
“El camí del riu” fa balanç i posa en marxa una caminada de resistència

“El camí del riu” fa balanç i posa en marxa una caminada de resistència

En el marc del Dia Internacional de l’Aigua, els responsables polítics del servei de Medi Ambient o alcaldes dels diversos municipis que participen al projecte El Camí del Riu es van reunir a Mediona.

Representants dels ajuntaments de Subirats, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Sant Sadurní es van reunir el passat 22 de març en una trobada que va servir per fer balanç del projecte ‘Riu Inclusiu’ i per buscar els recursos que permetin continuar duent-lo a terme fins a final d’any. Aquest projecte social i mediambiental treballa per la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social, alhora que arranja el Camí del Riu i embelleix l’entorn.
D’altra banda la reunió va començar a posar fil a l’agulla, juntament amb les entitats dels diversos municipis que hi participen, a l’activitat que es durà a terme el diumenge 18 de juny dins del cicle anual ‘Rius amb vida al Penedès’ . Es tracta d’una caminada de resistència al llarg dels espais fluvials dels rius Mediona-Bitlles- Lavern i Anoia que portarà per nom ‘La remuntada’, que sortirà de Sant Sadurní i tindrà el seu punt final a Mediona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: