Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixabank inaugura el nou centre d’empreses a l’Alt Penedès i Garraf

Caixabank ha obert un centre d’Empreses a Vilafranca que dóna cobertura a les comarques de l’Alt Penedès i Garraf amb l’objectiu de reforçar el servei adreçat als empresaris i potenciar la proximitat

Es tracta de l’oficina situada a la Rambla Nostra Senyora 14 de Vilafranca des de la qual es donarà servei a prop de 450 empreses de la comarca amb una facturació anual superior als 2 milions d’euros.

El principal objectiu de l’obertura d’aquest centre a la vila, tal com explica el seu director Robert Ramos, és la implantació del nou model de banca d’empreses de Caixabank a l’Alt Penedès i Garraf.

 

Segons Ramos, s’ha hagut de dur a terme aquest procés degut a la incorporació de la gestió d’empreses que facturen entre 2 i 9 milions d’euros. Així el nou model està basat en la proximitat al client, quan abans aquestes empreses no s’atenien presenencialment.

 

Per a fer possible aquesta atenció més pròxima, el Centre d’Empreses del Penedès-Garraf disposa d’especialistes en Comerç Exterior, Finançament Especialitzat, Tresoreria, Banca Electrònica, Renting i Finançament de Consum. A més de comptar amb assessors de SegurCaixa i Vida Caixa i un analista de riscos.

En total, CaixaBank té 31 centre especialitzats a Catalunya per donar resposta a les necessitats de les empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: