Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Blanca Desvelada, una joia teatral que ha exhaurit entrades a Barcelona, arriba a Cal Bolet

Blanca Desvelada, una joia teatral que ha exhaurit entrades a Barcelona, arriba a Cal Bolet

Divendres 24 de març a 2/4 de 9 del vespre continua la programació a Cal Bolet amb “Blanca Desvelada”, un espectacle escrit i interpretat per Alejandra Jiménez Cascón i dirigit per Montse Bonet.

Blanca és una actriu jove que treballa fent monòlegs còmics en bars mediocres. Carmen és una presa política que, tancada a la presó per ser republicana durant la Guerra Civil espanyola, dóna a llum deu dies abans de ser afusellada.
Les històries de totes dues dones s’entrellacen en un text escrit i interpretat per Alejandra Jiménez Cascón.
Una actriu ens portarà a escena més de deu personatges, transitant-los amb tanta solidesa que oblidarem que veiem una sola intèrpret. Un text cru, honest, banyat de feminitat i humor i amb una autèntica capacitat per commoure.
La tendresa i l’emoció atrapen l’espectador, que es descobreix hipnotitzat i entregat al cúmul de sensacions que aporta la posada en escena d’aquest conte adult.
Alejandra Jiménez-Cascón compta amb una llarga trajectòria com a actriu. Després de la funció hi ha possibilitat de fer tertúlia amb l’autora i actriu Alejandra Jiménez Cascón. Serà conduïda i moderada per Marc Sabater, crític teatral de Recomana. En acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: