Dissabte, 24 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El biòleg Josep Selga oferirà una xerrada al Vinseum sobre l’arbre urbà

La xerrada es presenta amb el títol de “L’arbre urbà, un destorb o un valor?” i anirà a càrrec del biòleg consultor en arboricultura, Josep Selga.

Ens agraden els arbres, però no volem que les fulles “embrutin” els carrers. Volem tenir ombra, però que nos ens tapi el paisatge. Sovint no ens adonem dels beneficis que rebem dels arbres, però som molt conscients de les molèsties que generen. La xerrada tractarà d’explicar per què plantem arbres en els carrers i en les places, què es busca i quines raons tenim per voler arbres al nostre voltant. L’acte té lloc avui al Vinseum a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: