Dilluns, 3 d'Octubre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge, teatre musical per als més petits al Casal amb “Aventura canina”

Aquest diumenge, teatre musical per als més petits al Casal amb “Aventura canina”

“Misión: Salvar el parque de mascotas” és un show musical que arriba avalat per l’èxit de públic d’una gira en què ha exhaurit les entrades dels teatres pels que ha passat.

Un espectacle de teatre musical per a tots els públics on els protagonistes són 6 gossos de races diferents que canten en directe i ballen coreografies, oferint una dosi de realisme a la història i que de ben segur farà gaudir als més petits de la casa. En l’obra, en la qual es fusionen els personatges reals amb la música, les cançons i els valors es barregen amb l’alegria i la fantasia. ‘Aventura canina’ atraparà els més petits i emocionarà els més grans, proposant un viatge a un món de música, ball i diversió.
La història explica les aventures d’un grup de gossos amics que s’enfronta al repte de salvaguardar el benestar de la comunitat amb una operació per salvar el parc de les mascotes davant els perills d’alguns personatges malvats.
En l’espectacle, tot l’equip ha adoptat el compromís d’apostar per una fusió innovadora entre els actors en viu i els personatges animats de ficció amb l’objectiu de dotar de més realisme a l’acció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: