Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres ha arribat a Vilafranca la campanya “Els bombers t’acompanyen a donar sang”

Per tercer any consecutiu, els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits col·laboren amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa.

L’edició d’enguany organitza jornades a 16 ciutats catalanes i a Vilafranca es va fer aquest dimecres a la tarda a la rambla de Sant Francesc, on hi havia la possibilitat de pujar als vehicles i es feien també diversos simulacres de rescat.

L’acció forma part de les iniciatives solidàries de Bombers amb Cor, que es va iniciar a Terrassa i a la qual Vilafranca hi va donar suport des del primer any.

L’objectiu principal és atraure nous donants.

L’ajuntament dóna suport a la iniciativa que cada vegada s’està fent més gran.

Les reserves de sang baixen considerablement durant Setmana Santa. El canvi d’hàbits i les vacances fan que la població s’acosti menys als punts de donació. Amb aquesta campanya es vol incentivar la donació les setmanes prèvies a l’abril per tal d’assegurar que es mantenen les reserves.

Aquesta era la tercera edició de la campanya conjunta dels Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits, a la que s’hi ha sumat  l’Ajuntament.

La campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” compta, doncs, amb la suma de tots aquests elements i actors, per a crear un ambient festiu, participatiu i social per tal d’ajudar en l’objectiu d’augmentar les reserves de sang a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: