Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aprovat el projecte d’ampliació d’usos previstos en les antigues escoles de Sant Quintí

Aprovat el projecte d’ampliació d’usos previstos en les antigues escoles de Sant Quintí

La modificació, per adaptar-se a les noves necessitats del municipi, servirà per acollir una escola de música, la biblioteca, un centre d’interpretació i un espai per a entitats.

La Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona ha aprovat avui dimarts les modificacions en el planejament per impulsar nous equipaments entre altres municipis a Sant Quintí de Mediona, per adequar-los a les noves necessitats dels municipis.
A Sant Quintí es modifiquen les Normes subsidiàries per ampliar els usos previstos en les parcel·les on s’ubicaven les escoles velles i les escoles noves de l’antic col·legi Antonio Grau Minguell.
Es tracta d’un solar de 1.616 m2 al número 13 del carrer de Sant Antoni, en el cas de les escoles velles; i un altre de 1.375 m2 al número 13 del carrer Catalunya, el que eren les escoles noves. Els equipaments docents que existien en aquestes parcel·les van quedar en desús quan es va construir un nou edifici per a l’escola.
Tot i que l’ús docent seguirà sent prioritari en cas de necessitat, a la parcel·la de les escoles velles també s’hi podrà ubicar l’escola de música, la biblioteca i el centre d’interpretació Joan Amades. A la parcel·la de les escoles noves es construirà un espai per a entitats i usos culturals.
La modificació de les Normes ha estat aprovada definitivament, tot i que s’ha condicionat la seva entrada en vigor a que l’Ajuntament presenti un text refós que incorpori algunes prescripcions de caràcter tècnic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: