Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes del PTT d’auxiliar de fabricació mecànica visiten l’empresa Decordal

El passat dia 20 de febrer l’alumnat del PFI-Programa de Transició al Treball d’Auxiliar de fabricació mecànica i d’instal·lacions electrotècniques va visitar l’empresa Decordal, a Sant Pau d’Ordal.

Decordal és una empresa amb més de 35 anys d’experiència en el sector del mecanitzat. L’empresa disposa d’un gran parc de maquinària, torns automàtics, control numèric i màquines complementàries. Decordal treballa per diferents sectors: elèctric, electrònic, automoció, robòtica,…
El grup d’alumnes va rebre una visita guiada, molt detallada, que va anar des de l’entrada de la matèria primera fins a l’expedició dels productes acabats, la qual cosa va representar veure la mecanització peça a peça amb els tres tipus de torns de què disposa l’empresa. Tot el procés productiu gaudeix d’una bona gestió dels residus, i de controls de qualitat.
Amb aquesta experiència complementària als estudis, els alumnes van conèixer de primera mà la realitat d’una empresa emblemàtica del sector del mecanitzat.
El Programa de Transició al Treball es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca i el suport de la Diputació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: