Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alejandra Jiménez-Cascón porta Blanca Desvelada a Cal Bolet, i parla del procés creatiu femení

El teatre Cal Bolet acollia divendres al vespre el darrer projecte creatiu de l’actriu Alejandra Jiménez-Cascón, l’obra “Blanca Desvelada”, escrita per ella mateixa.

Una obra emmarcada dins de la programació d’espectacles professionals de Cal Bolet, i que va servir per mostrar tota la força interpretativa que sobre l’escenari desplega Alejandra Jiménez-Cascón per donar vida a les dues protagonistes de l’obra. Una història, que com ella explica, parla del perdó i la reconciliació, de mares o filles i de ferides internes que es duen guardades dins durant massa temps.
Si divendres es podia gaudir de la seva força a l’escenari, dijous a la tarda va ser convidada per la regidoria d’Igualtat amb la col·laboració de la regidoria de Cultura a oferir una xerrada a la biblioteca Torras i Bages per tal de parlar en el marc dels actes al voltant del dia de la dona sobre el procés creatiu des d’un punt de vista femení.
Jiménez-Cascón comentava que des del seu punt de vista no hi ha una diferència important quan es tracten tems de fons; tot i que en qüestions més superficials sí que poden haver-hi matisos diferents.
Considera que tothom te energia femenina i energia masculina, i que per tant quan es tracten temes rellevants, no té tanta importància el gènere sinó el missatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: