Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 8 d’abril es farà el trasllat a la nova escola Guerau de Peguera de Torrelles

El 8 d’abril es farà el trasllat a la nova escola Guerau de Peguera de Torrelles

L’Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida a la ciutadania per tal de comptar amb persones voluntàries que col·laborin en les tasques de trasllat a la nova escola Guerau de Peguera.

Una vegada s’han enllestit les obres i que la instal·lació ja compta amb tots els serveis, durant els dies de Setmana Santa, amb l’aturada de les classes, s’aprofitarà per condicionar i posar a punt la nova escola per tal que els alumnes i el professorat puguin estrenar el centre el 18 d’abril.
Es demana als veïns i veïnes que vulguin col·laborar en el trasllat que prèviament facin la inscripció a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic. Se’ls convoca a les 9 del matí del 8 d’abril a les portes del centre.
El nou centre compta amb una línia d’infantil i primària i una superfície de 2.508 metres quadrats. La construcció ha representat una inversió de gairebé́ 3,9 milions d’euros, que ha anat a càrrec del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. L’Ajuntament de Torrelles ha assumit la despesa corresponent a les escomeses i instal·lació́ de la xarxa elèctrica, d’aigua, telèfon i gas, un cost que s’ha situat al voltant dels 70.000 euros.
L’escola està distribuïda en quatre volums, incloent el gimnàs, amb un edifici principal que consta de planta baixa i una planta pis. La zona exterior disposa d’una pista poliesportiva, zona de jocs de primària i una zona de jocs infantil condicionada i amb tots els elements de seguretat. Fora de l’horari escolar, la pista poliesportiva, el gimnàs, vestidors i biblioteca seran utilitzats per a cobrir necessitats diverses del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: