Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

300 gimnastes actuen en la gala pel Gimdans a benefici de la Nit Solidària del Rotary

Aquest diumenge el pavelló de la Gamba de la zona esportiva de Vilafranca va viure una magnífica gala de gimnàstica que sota el nom de Vilagim organitzava el Club Gimdans Rítmica de Vilafranca.

La seva directora, Teresa Oliva, remarcava el lligam que es pot establir entre l’esport, l’art i la solidaritat, un missatge assumit pels pares i mares del club.

Per la seva banda els representants dels pares que han estat al darrera de l’organització de l’esdeveniment estaven satisfets pels resultats.

Primer per les complicitats i recolzaments obtinguts per empreses i diferents artistes.

I també estaven contents per la implicació dels pares i mares de les gimnastes del club.

La gala va comptar amb la participació de 300 gimnastes de 10 clubs diferents provinents d’arreu de Catalunya, entre els quals hi havia  per exemple, el Club Rítmica Olèrdola, la Unió de Viladecans, Aula d’Igualada, Rítmica Sitges Garraf o el Club rítmica Barcelona.

A part de la venda de tires per el sorteig de lots de productes i les barres amb begudes i entrepans, durant l’acte hi havia diferents moments que servien per aconseguir una major recaptació. Es van subhastar quadres dels pintors vilafranquins Aureli Andrés i Lluís Masachs, i també es van subhastar unes sabatilles de gimnàstica decorades per els artistes sitgetans Lluís Barbadillo, Daniel Brull, Ramon Manzañido i Javier Rey.

La recaptació d’aquesta gala s’aportarà a la Nit Solidària que organitzarà el Rotary Club de Vilafranca el proper 2 de juny. Aquest any està destinada a recollir fons per a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Vilavecchia, en el seu projecte “Compta amb mi” pel suport als nens que pateixen malalties avançades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: