Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 12ª Nit Solidària recollirà fons per a la Fundació Enriqueta Villavecchia,

La 12ª Nit Solidària recollirà fons per a la Fundació Enriqueta Villavecchia,

Amb el suport d’entitats esportives es recolliran diners per la Fundació, especialitzada en l’atenció integral de nens i joves amb malalties greus, com el càncer i altres patologies de llarga durada.

L’esport i la solidaritat amb els infants seran els protagonistes de la 12a edició de la Nit Solidària que organitza el Rotary Club de Vilafranca. L’entitat beneficiària serà la Fundació Enriqueta Villavechhia, i els recursos recaptats aniran destinats a la creació d’una unitat de cures pal·liatives pediàtriques. La novetat d’enguany és la vinculació de l’esdeveniment amb les entitats esportives del Penedès a través de l’organització d’activitats que serveixin per a recaptar fons, ja siguin competicions esportives, exhibicions, o el que considerin més oportú. Totes les entitats que hi col·laborin, rebran un reconeixement en el marc del sopar solidari de la Nit Solidària, que enguany se celebrarà el 2 de juny, i seran considerades com a entitats col·laboradores de l’esdeveniment.
La Fundació Enriqueta Villavecchia està especialitzada en l’atenció integral de nens i joves amb malalties greus, com és el càncer i altres patologies de llarga durada. Enguany, la fundació ha engegat el projecte “Compta amb mi”. Una iniciativa que treballa en l’atenció a nens en situació de malaltia crònica i en fase terminal. Actualment, el programa està a en els inicis de la creació d’un equip especialitzat en cures pal·liatives pediàtriques per a reforçar el seu servei d’atenció. Els beneficis del sopar solidari del dia 2 de juny i de les diverses activitats que es desenvolupin al seu entorn es destinaran a aquest projecte.
Les entitats interessades poden demanar informació al correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: