Dissabte, 28 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba va plantar cara, però va tornar a perdre

Les vilafranquines lluitaran fins a final de temporada per la salvació matemàtica

El Xamba no va poder donar la sorpresa de la jornada davant un Àguiles de Santa Coloma de Quralt, que arribava a Vilafranca amb un balanç de 16 victòries i 2 derrotes i que, al final, va imposar-se amb facilitat les vilafranquines. Amb tot, el partit de les de Tini Delgado va ser molt acceptable amb un equip donant la cara en tot moment i no rendint-se mai.
El primer quart va tenir el color verd-i-negre de l’Àgulies. Amb les seves dues pivots Fuertes i Minguet treballant a fons a l’interior de la zona, les visitants van aconseguir el seu primer avantatge sòlid (4-10). El Xamba, de la mà de Solé i Molina, va tractar d’evitar que el marcador es disparés, però sense massa fortuna (8-21).
La situació de crisi xambista es va allargar fins ben entrat el segon parcial, les visitants, després d’una cistella de Masegosa, es va situar 21 punts per damunt amb un explícit 8-29 als 14’. Fins el descans, el desavantatge xambista es va mantenir inalterable i els dos equips es van retirar als vestidors amb un resultat de 19-40 prou contundent.
Els primers minuts del tercer quart van ser molt similars als viscuts a la primera meitat. L’Àguiles, amb molta força a l’interior de la zona, va continuar dominant fins el 27-49 dels 26’. A partir d’aquí, però, el Xamba va millorar en defensa i va incrementar el seu percentatge atacant. Les penedesenques van anar retallant el marcador fins a situar-se en un encara remuntable 47-58.
Les visitants, però, va començar a aplicar una forta pressió a tota la pista a partir d’aquest instant i, de nou, va distanciar-se en el marcador fins el definitiu 51-68. La derrota deixa les de Tini Delgado amb un balanç de 4 victòries i 15 derrotes a l’espera d’enfrontar-se amb els rivals de la seva lliga. Dissabte el Xamba jugarà a la pista del vedruna Gràcia.

Xamba: Casañas (2), Feliu (4), A. Solé (5), Molina, M. Solé (8) –cinc inicial-, Moral (6), Aliana (9), Carbó, Pujol (4), Ràfols (4) i Bartlett (9)
Parcials: (10’) 8-21; (20’) 11-19 (19-40); (30’) 17-13 (36-53); 15-15 (51-68)
Àrbitre: Aitor Duran

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: