Dissabte, 28 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca fa un bon partit a Nou Barris i guanya al camp de la Montañesa (0-2)

Diumenge el Vilafranca rep a l’equip del Terrassa, rival directe a la part alta de la classificació

Bon partit del Vilafranca a Nou Barris, el degà penedesenc va guanyar per per 0 a 2 a la Montañesa, fruit d’un gran treball defensiu i encertat en atac. L’equip d’Ivan Moreno era conscient de la complicació d’un rival que es fa fort al futbolí de Nou Barris, que utilitza amb escreix el joc directe i les segones jugades. A la primera part els locals van desaprofitar un penal que Kilian Cañabate li va aturar a Oriol Escabrós. A la segona part e Vilafranca va reaccionar en jugada d’Oribe, rematada de Benitez i gol en pròpia porteria de Santos (0-1) i a la contra, Santi Triguero va decidir en acció personal.
Els tres punts eren la merescuda collita dels del Penedès que diumenge reben a l’equip del Terrassa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: