Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà diumenge una nova edició de la Festa del Xató

El proper diumenge la rambla de Sant Francesc de Vilafranca acollirà una nova edició de la Festa del Xató, la única cita del calendari de la Ruta del Xató, on es poden degustar les diferents varietats

En total se serviran unes 2.250 racions de xató de les diferents varietats en les carpes que se situaran a la rambla.

La degustació del Xató es podrà fer entre les 11 i dos quarts de tres. A les 11h està previst un taller infantil per aprendre a fer xató. A dos quarts d’una es farà el 2n Xató Tapa, el Concurs de tapes creatives de xató.

A més a més, durant tot el matí, hi haurà a la rambla de Sant Francesc jocs gegants per a tota la família, el Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura i una trobada de motos Harley-Davidson. I a les 11h del matí es farà una ruta medieval per la vila, un acte que també està dins dels actes de la Festa del Xató.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: