Dijous, 25 d'abril de 2024

El Vendrell es queda fora de la Copa del Rei

Alcobendas i Reus van empatar (6-6) a la conclusió del temps reglamentari, però un gol d’or de Matías Platero va donar la classificació a l’equip del Baix Camp

El Vendrell es va quedar fora de la Copa del Rei d’Alcobendas, en perdre davant del Vic.
Els del Baix Penedès tenien la classificació per les semifinals de dissabte a la butxaca, però el Vic va empatar a manca de 16.
L’equip d’Osona es va avançar amb gol de Jordi Burgaya (2) i Eloi Mitjans (26) va empatar a inicis de la segona part.
A partir d’aquí els de Jordi Garcia van superiors i amb els gols Roger Rocasalbas (31) de falta directa i novament Mitjans (39) deixaven l’eliminatòria clarament del seu costat.
Roger Presas (43) i novament Rocasalbas (46) ho deixaven tot igual, però va aparèixer Cristian Rodríguez (47′ i 49′) per empatar vel partit, aquest darrer a manca de 16.
La pròrroga també va finalitzar amb l’empat del temps reglamentari (4-4) i en els penals el Vic va estar més encertat (4-1).
En el segon partit de quarts de final, va estar a punt de saltar la sorpresa, el Reus i Alcobendas van empatar (6-6) a la conclusió del temps reglamentari, però un gol d’or de Matías Platero va donar la classificació a l’equip del Baix Camp.
Vic i Reus Deportiu s’enfrontaran dissabte (19,00) en partit de semifinals.
Aquest divendres es jugaran els altres dos partits de quarts, Liceo-Lloret (18,00) i Barcelona-Voltregà (20,00), els guanyadors jugaran demà dissabte la primera semifinal (17,00).