Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La URV engega aquest mes de març un curs sobre exportació vinícola a la WINEBS

La col·laboració entre la Wine Business School i la Universitat Rovira i Vigili continua amb aquest curs que ha de començar el mes de març; i amb els dos que ja s’estan fent des de finals de 2016.

El degà de la facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Miquel Canals, ha explicat en l’espai de l’entrevista de Penedès Televisió que estan a punt d’iniciar aquest mes de març un curs centrat en les exportacions de vins. Canals explicava que és un curs per el que encara queden places, i que pretén ser molt pràctic per tal que sigui realment útil per a les petites i mitjanes empreses. Un curs, a més, que es farà amb la col·laboració d’ACCIO i de l’ICEX.
El degà de la facultat d’Enologia ha remarcat també què avui dia exportar és bàsic per a qualsevol empresa. Cal obrir-se i ser presents al món, i en el curs s’explicarà com fer-ho i què cal fer per poder exportar.
A banda d’aquest curs que està a punt de començar aquest mes de març, Canals recordava que des de la URV i en col·laboració amb la WINEBS ja ofereixen des de primers d’aquest any un curs de sommelier, que ja es fa habitualment a la Rovira i Virgili, i des de finals d’any un curs per a directius d’empreses vinícoles per tal que tinguin coneixements bàsics d’elaboració i gestió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: