Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Triple presentació al Casal Popular

Penedès Rekords organitza una triple presentació al Casal Popular d’obres literàries amb la cultura ‘underground’ com a fil conductor.

Divendres al vespre, el Casal Popular de Vilafranca acollirà la presentació de tres publicacions diferents entre elles, però que recullen l’esperit i l’actitud de la cultura més subterrània: el còmic Hegemonia persecutòria, de Roger Peláez, el poemari La cremallera, de Martí Sales, i el fanzine SalMaldom, que s’edita a Tarragona.

L’acte començarà a les vuit del vespre i comptarà amb la presència dels autors. Està organitzat per Penedès Rekords i compta amb la col·laboració del Casal Popular de Vilafranca i la llibreria l’Odissea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: