Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres corals belgues actuaran aquest dijous a l’Auditori de Vilafranca

Des de la coral infantil l’Espinguet amb el suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca organitzen per aquest dijous un concert de tres cors infantils de Flandes.

Les corals pertanyen a la Federació Flamenca de cors infantils. El concert es fa aprofitant que vénen a Catalunya per celebrar conjuntament amb el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya els 50 anys de les dues federacions. L’acte principal és un concert dissabte  a l’Auditori de Barcelona.

Aprofitant l’estada a terres catalanes oferiran un concert a Vilafranca, concretament aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori Municipal. És una oportunitat única per veure el treball de cors infantils-joves de Bèlgica. Un país amb moltes coses en comú amb el nostre però que en el camp coral van un pas endavant. Els cors són nombrosos i d’una altíssima qualitat. És un concert adreçat a tothom qui estimi el cant coral i per a tots els infants i joves que facin música.

Els cors passaran el matí a Montserrat i a la tarda coneixeran el Penedès i Vilafranca.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: