Dijous, 30 de Juny de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treballadors de La Caixa col·laboren en la Setmana Social amb entitats socials del Penedès

Els treballadors de l’entitat financera han col·laborat amb les tasques que duen a terme diferents entitats socials del Penedès per conèixer-les i entendre el seu funcionament.

Més de 200 empleats de CaixaBank i les seves filials, la Fundació Bancària ”la Caixa” i CriteriaCaixa s’han adherit a la Setmana Social, impulsada per CaixaBank, per conèixer de primera mà el treball que realitzen les entitats socials del Penedès vinculades a l’Obra Social.
La Setmana Social es durà a terme entre els dies 11 i 19 de febrer en el conjunt de l’estat. En el cas de la comarca de l’Alt Penedès, van participar-hi una seixantena dels 80 treballadors que hi ha a la zona. Mireia Rovira, una de les treballadores voluntàries, comentava que trien l’entitat o projecte que més els interessa per col·laborar. En el seu cas, va decidir-se per Nou Set i la botiga de Roba Amiga del carrer de Sant Pere.
Durant els nou dies que dura aquesta proposta solidària, els treballadors de La Caixa participen de forma voluntària en algunes de les més de 55 activitats que 9 entitats socials han posat a la seva disposició al Penedès.
Aquest projecte de Nou Set, com explica la responsable de serveis de la Cooperativa, Anna Salamé, permet oferir feina a una persona en situació de vulnerabilitat social, i al mateix temps amb la recollida selectiva de roba usada, roba de llar, sabates i altres residus tèxtils per a la seva revaloració a través de la reutilització i el reciclatge, es potencia un model de negoci eficient, que fomenti la integració de persones.
Els voluntaris van col·laborar durant unes hores en aquest cas a la botiga de Roba Amiga, endreçant i donant un cop de mà a la persona que la gestiona i coneixent de primer mà la feina que duen a terme en aquest cas des de Nou Set.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: