Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la campanya “Després de l’ESO… Què?” amb una xerrada sobre el procés de decisió.

Un any més el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca organitza la campanya Després de l’ESO… Què?

Aquesta campanya s’adreça als joves que acaben l’ESO, amb l’objectiu de donar informació i suport en l’orientació d’aquests estudiants sobre les opcions un cop finalitzat l’Ensenyament Secundari Obligatori, l’hagin aprovat o no. L’activitat consisteix en xerrades concertades amb els centres de secundària adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO, la mostra educativa, tres xerrades d’informació i orientació educativa i assessories personalitzades al SIAJ. Aquest dimecres al vespre, l’Escorxador acollia la primera de les tres xerrades, en aquest cas sobre el procés de decisió i destinada tant a pares com a alumnes. Va anar a càrrec del personal tècnic d’Itinere Serveis Educatius i es va parlar sobre les diferents opcions en acabar la secundària amb l’objectiu d’orientar als joves estudiants.

 

A la xerrada també va assistir el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, que va parlar de la importància de que els pares s’impliquin en aquest procés de decisió sobre el futur dels seus fills.

 

Dins de la campanya  Després de l’ESO què? es faran dues xerrades més a l’Escorxador. Seran el proper dimecres 8 de febrer a les 7 del vespre sobre els cicles formatius i el dijous 9 de febrer també a les 7 del vespre per parlar sobre les opcions del batxillerat. A més, el Servei de Joventut ofereix als joves estudiants de secundària la possibilitat de concertar un servei d’assessorament personalitzat per tal de rebre orientació de manera individualitzada. Les assessories es realitzaran a l’espai del SIAJ els dimarts i dijous, d’1 a 2 del migdia i els dimecres, de 5 a 8 del vespre del mes de febrer i març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: