Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessió d’educació viària pel col·lectiu Activa’t! Tu pots

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat una sessió d’educació viària adreçada al col·lectiu Activa’t! Tu pots.

El passat dilluns 30 de gener, usuaris amb diversitat funcional del col·lectiu Activa’t! tu pots van participar en una sessió de prevenció i divulgació sobre educació viària, a càrrec de la Policia Local de Vilafranca.

La sessió plantejava la necessitat que els participants arribin a identificar i reconèixer la seva pròpia vulnerabilitat, i els canvis personals i de l’entorn que poden provocar un augment del risc en la mobilitat. Algunes de les conductes de risc identificades poden ser l’ús de les vies en un estat de fatiga sense tenir-ne consciència, l’estat de confusió o desorientació degut a una dificultat per modificar els hàbits, o la circulació de forma distreta. Una conducta segura, en aquests casos, passa per desenvolupar una conducta d’alerta que permeti anticipar-se al perill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: