Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní nomena com a jutges de pau titular i substitut a Josep Parera i Jordi Nin

Sant Sadurní nomena com a jutges de pau titular i substitut a Josep Parera i Jordi Nin

Aquest dimarts es va celebrar el primer ple municipal del 2017 a l’ajuntament de Sant Sadurní.

El ple va acordar nomenar com a jutges de pau titular i substitut a Josep Parera i Jordi Nin. També es va aprovar inicialment una modificació puntual del pla d’ordenació urbanística en l’àmbit de la Unió de Cellers del Cava, per tal de corregir algunes incorreccions que presenta actualment el POUM.

Tots els grups a excepció del PP, que s’hi va abstenir, van aprovar la modificació de l’ordenança fiscal per a la prestació del servei de teleassistència. Un canvi motivat per la rebaixa del cost del servei, cofinançat per la Diputació, i l’actualització del preu de la taxa que han d’abonar els usuaris del servei. La regidora d’Acció Social, Àngels Canals va recordar que l’Ajuntament fa una aportació anual d’uns 17.000 euros per aquest servei i va destacar l’augment d’usuaris registrat l’any passat,  passant de 169 als 188, en un any. Al torn de precs i preguntes la CUP es va preguntar sobre la situació dels treballadors de la Casa dels Avis, després de la finalització del darrer conveni laboral dels antics treballadors. Àngels Canals va traslladar el compromís de l’Ajuntament perquè es mantinguin i en alguns casos es puguin millorar fins i tot les condicions laborals.

El PSC va presentar una bateria de consultes, entre d’altres, sobre la petició d’una partida de tres milions d’euros al Pressupost de la Generalitat 2017 per a la construcció d’un auditori a la vila, i que finalment es va aclarir que havia estat presentada pel grup de Catalunya Sí Que es Pot.

També preguntaven per la no participació de l’Ajuntament de Sant Sadurní en la campanya promocional de la Ruta del Xató o la manca de seguretat de la que es queixen usuaris de l’aparcament de RENFE.

Des del govern es va assenyalar que s’ha reforçat el servei policial a l’estació de tren i de la necessitat de millorar la senyalització per una millor regulació de les zones d’estacionament de càrrega i descàrrega.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: