Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El quart festival Hivernacle ha arrencat amb el cantautor Ian Sala

El festival Hivernacle, organitzat per Brave Coast, ha aterrat un any més a Vilafranca.

Dissabte a la tarda va tenir lloc el concert inaugural a la Plaça Sant Joan. El protagonista era el cantautor Ian Sala qui, després de la seva gira per patis i terrats, està a prop de treure un nou disc en format de trio.

Ian Sala és un dels artistes emergents de més projecció del panorama musical català, amb un folk country fresc i enèrgic molt personal que no deixa indiferent a ningú. La tria d’Ian Sala per al concert de presentació va en la línia de la resta d’artistes que completen el cartell del quart Hivernacle. Com explica el programador artístic del festival Carles Ribot, els músics que han passat i passaran per l’Hivernacle es caracteritzen per tenir una personalitat molt marcada fora de la música més comercial.

El festival viu el cap de setmana el gran gruix de concerts. Divendres a Cal Bolet amb Mazoni i Joan Colomo. Dissabte, també a Cal Bolet, amb Harley Young, Esperit! i Càlido Home. I, diumenge, en format concert vermut i al Claustre de Sant Francesc, amb Holly. Els concerts acabaran amb la música dels Brave Coast Dj’s.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: